پاسخ: [ SSA Review ] بررسی تخصصی مادربرد ASUS RAMPAGE V EXTREME
نقل قول:
عجیبه ! تو صفحه اصلی زده شده همراه با جایزه های 70 دلاری برای خوانندگان نه خریداران هر بردی از X99 ایسوس
صد رحمت به آواژنگ
تازه معمولا باید جایزه قرعه کشی قیمتش بیشتر از خود قطعه باشه
طرف میگه شما که میخواهید برنج بخرید40 هزار تومن از ما بخرید که تو قرعه کشی ماشین 70 میلیونی شرکت کنید نه اینکه که بگه 40 هزار تومن برنج بخرید چایی برنده شید
دیگه ارزونترین X99 هم فک نکنم زیر 800 تومن باشه
زیاد جالب نشد
نقل قول:
خرید زمانی اشتیاق آور میشه که جایزه قرعه کشی فراتر از انتظار باشه
مثلا من میخوام یک برد X99 بخرم جایزه شرکت ایسوس باید اونقدر سنگین باشه که منو منصرف کنه از تحقیق و خرید برندهای گیگابایت و ام اس آی و ...
مبارکش باشه هرکی قسمتش شد
رضا جان، عزیزانی که زحمت میکشند کامنت میگذارند را ایسوس میخواسته به نحوی ازشون تشکر کنه و خیلی ساده برای همین اومده کوپن خرید 70 دلاری برای بهترین کامنت ها در نظر گرفته. این قرعه کشی برای خریداران مادربردهای X99 نیست، این قرعه کشی برای تشکر از خوانندگان بررسی هست. از بین 50-60 نفری که کامنت میگذارند که انتظار دارید جایزه میلیونی بگذارند ؟ :1. (27):
پس این جایزه اصلاً قرار نیست کسی را منصرف و یا تشویق کنه ، صرفاً میخواد تشکر کنه از عزیزانی که وقتشونو میگذارند و کامنت تخصصی میگذارند و چون تعدادشون ممکنه 50-60 نفر باشه، به 7 نفر به قید قرعه کشی جایزه میدند.
حالا آواژنگ دوست داشته بود هدست و فلش مموری جایزه میداد، این ها Voucher جایزه میدند. این خیلی چیزه عجیبی نیست ...
پس مقایسه این جریان با قرعه کشی های گسترده طیفی که میبینید کلاً باطل هست. :give_rose:
من هم اولین پستم گفتم ظاهرا خوب نخوندین گفتم جایزه برای خوانندگان هست نه خریداران
اگه برای خوانندگان جایزه 70 دلاری گذاشتند خیلی هم عالی هست دستشون درد نکنه
بعد دوستی گفتن باید خرید کنیم که بحث جدا شد
بعد گفتم اگه برای خریداران هم باشه باید جایزش رقمی قابل توجه باشه که طرف بگه خب من بجای خرید سایر برندها از ایسوس بخرم که شانس هم تو قرعه کشی یه مادربردی نوت بوکی بردیم
کسی که داره دومیلیون پول این برند رو بده مسلما 3 میلیون هم داره پردازنده هشت هسته ای اکستریم بخره حالا با این رقمهای بالا دیگه 200 تومن پوله کیسش هم نمیشه
که بخواد ترغیب بشه این برند رو بخره
بحث خرید مادربرد و شرکت در قرعه کشیه جایزه ای که چند برابر از خود قطعه مربوطه ارزونتره جای سوال داره
من گفتم اگه به خرید هم باشه جایزش باید گرونتر باشه نگفتم به خوانندگان پراید بدن که!
سلام
بسیار متشکرم از اینکه دوستان در بحث شرکت کردند :lol:
من هنوز کامل تفهیم نشدم یعنی اگر من در بحث شرکت کنم و قرعه کشی بشود و برنده اعلام بشوم اگر برد ایسوس بخرم تخفیف کوپن 70 دلاری بهم میدن؟؟؟
یا اینکه باید یک برد خریده باشم و در نظرسنجی شرکت کنم و قرعه کشی بشود در اینصورت اگر برنده شدم کوپن 70 دلاری بهم میدن؟؟؟
:give_rose:
اینطور که من فهمیدم اگه تو قرعه کشی برنده بشی و بخوای یک مادربردx99 بخری با این کوپن بهت تخفیف میدن
این متن اصلیه قرعه کشی هست :
جایزه این قرعه کشی جذاب، 7 کمک هزینه 70 دلاری خرید مادربرد های X99 ایسوس تا پایان سال می باشد !
یعنی شما با برنده شدن در قرعه کشی و خرید هر یک از مادربردهای X99 ایسوس تا پایان سال، می توانید 70 دلار نقد جایزه یا به عبارت دیگر تخفیف بگیرید !
-----
من یک سوال برام پیش اومد . جهت روشن شدن وضعیت قرعه کشی :
گزینه یک : این جایزه برای کسانی هست که در صفحه اصلی کامنت میگذارن
گزینه دو : این جایزه برای کسانی هست که در صفحه اصلی کامنت میگذارن و قصد خرید مادربرد X99 رو دارند
اصلاً مفت باشه کوفت باشه:1. (35):
فوقش من اگه برنده بشم جایزم رو به یکی که میخواد برد X99 بگیره می فروشم.
قیمت پایه 200
هرکی خواست پ.خ بده:lol:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
دوستان من اصلا فقط خود 70 دلارو بکنند 65 دلار نقد بدند هم راضی ام :lol:
ولی واقعا اسوس همه مدله زرنگه و جلب بازی در میاره.
به شخصه به شدت به این نحوه جایزه گذاری شاکی ام.
شهریار جان رسیدگی کن برادر.
اگر درست متوجه شده باشم برای من که قصد خرید برد X99 داشتم شرایط خوبی هست
من در قرعه کشی شرکت میکنم اگر برنده شدم بهم در خریدن برد تخفیف میدن 70 دلار خود برد چقدر قیمت داره؟ مثلا میخواستم برد Rampage V Extreme بگیرم قیمتش 1800 هست با تخفیف میشه 1600 :lol:
اینجوری باشه من ترجیح میدم GA-X99-SOC Force بخرم :wink:
ماشالله این قدر توی ایران این جریاناتو ندیدیم که برای کاربران کلی سوال ایجاد کرده :1. (35):
دوستان چیزی که ایسوس داره برای تشکر از خوانندگان جایزه میده Voucher هست، یعنی کوپن تخفیف. 7 تا کوپن تخفیف تقریباً 210 هزار تومنی را به 7 نفر به عنوان جایزه کامنت دادن میده.
حالا شما دوست دارید بفروشیدش ، بفروشیدش ، دوست دارید بدید کس دیگه ای استفاده کنه بدید و ... . این جایزه مال شماست و هر کاری میتونید طبیعتاً باهاش بکنید فقط باید به ما اعلام کنید اگه برنده شدید که کی قراره استفاده کنید چون شما مسئول و صاحب جایزه خودتون هستید.
پس جایزه برای خوانندگانی هست که قصد خرید داشته باشند یا بخواند بفروشند کوپنو و یا بدند به کسی ...
نکته مهم : این کوپن برای هر مادربرد X99 ایسوس هست ! نه فقط این مادربرد ، این مادربرد گرون ترین مدله !
پیچیدگی و نارضایتیش حالا کجاست ؟ :1. (35):
این جریان توی خیلی جاهای دنبال هست. برای مثال من خودم یه ووچر Logitech برنده شده بودم توی یه مسابقه ای 100 دلار بود، 50 دلار فروختم . :lol:
سلام من ورژن سوم این مادربرد یعنی Rampage III Extreme را دارم ولی این یکی واقعا خیلی با ورژن 3 تفاوت داره، اضافه شدن قابلیت وای فای ، پنل اورکلاک ، صدای منحصر به فرد و خیلی قابلیت های دیگه این مادربرد را متمایز از نسل های قبلیش کرده از "شهر سخت افزار " هم به دلیل ارائه بررسی تخصصی این مادربرد تشکر میکنم.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]